Lord Kelvinstraat 12 1 Amsterdam

Verkocht

Lord Kelvinstraat 12 1 Amsterdam

Omschrijving

Wat een heerlijk appartement midden in de Watergraafsmeer! Parallel aan de Radioweg ligt dit rustig gelegen appartement (in 2017 gerenoveerd!) in een karakteristiek jaren ’50-complex van circa 69 m2 op EIGEN GROND!! Dit perfect ingedeelde appartement is uitermate geschikt voor starters en beschikt thans over 2 slaapkamers (het betreft een voormalig 4-kamer appartement). Vanuit de woonkamer is aan de voorzijde geen directe bebouwing waardoor men via de Ohmstraat (voor stadse begrippen) een vrij uitzicht heeft.

Het appartement is in 2017 geheel gerenoveerd en er is aan de achterzijde een heerlijke woonkeuken gecreëerd. Woonkamer/woonkeuken en hal zijn voorzien van een prachtige (massieve) houten visgraat gelegde vloer (met band), in de woonkeuken zijn met een speels motief vloertegels gelegd. Elektra vernieuwd/uitgebreid naar 5 groepen, alle leidingen voor water vervangen en wanden/plafonds (vernieuwd) glad gestuukt.

De woning ligt in een groene/rustige omgeving maar ligt weer op een steenworp afstand van de Middenweg waar meerdere tram- en busverbindingen te vinden zijn. Daarnaast bevindt het appartement zich in de buurt van de Ring A-10 en het NS-station Science Park, hierdoor zijn meerdere uitvalswegen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen is een gevarieerde middenstand op zeer geringe loopafstand aanwezig. Net iets verder weg ligt winkelcentrum Oostpoort met een uitgebreider aanbod van winkels. De gezellige en trendy horecagelegenheden in Oost-Watergraafsmeer liggen allemaal op net zo’n korte afstand.
De Watergraafsmeer biedt ook een ruim aanbod aan scholen, sportfaciliteiten, mogelijkheden voor kinderopvang en (nabij) diverse speeltuinen.
Vanaf deze locatie wandel je direct tussen de sportvelden waar een enorme diversiteit aan sportmogelijkheden te vinden is (o.a. Jaap Eden IJsbaan, voetbal, tennis en hockey). Park Frankendael, de prachtig gerenoveerde speeltuin op het Mariotteplein en het Oosterpark liggen op loop- en fietsafstand.

Indeling:
Centrale entree, entree woning, gang, meterkast (5 groepen), “zwevend” toilet met fonteintje, ruime slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting, gezellige woonkamer aan de voorzijde, 2e royale slaapkamer met inbouwkast aan de achterzijde, sfeervolle woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (Quooker, koelkast/vriezer, vaatwasser, groot 6-pits fornuis met oven en een afzuigkap) en last but not least; een heerlijk balkon over de breedte van de woning op het zuidwesten!

In de onderbouw bevindt zich nog een separate berging van circa 6 m2!

In het kort:

– EIGEN GROND!
– Servicekosten bedragen € 189,= per maand
– Perfecte locatie in het hart van de groene en breed opgezette Watergraafsmeer;
– 2 (royale) Slaapkamers;
– Ruime badkamer;
– Ruime woonkeuken met inbouwapparatuur en royaal fornuis;
– Actieve VvE;
– Oplevering in overleg.

Deze informatie, welke met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als aanbod. Verkopend makelaarskantoor en/of opdrachtgever(s) aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Genoemde maten/oppervlakten zijn volgens een onafhankelijke partij in een meetrapport vastgelegd volgens de NEN 2580, doch worden verschillen niet volledig uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
69 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
170 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
D
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2017, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Watergraafsmeer B 4008
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
WTG02-B-4008
Perceelnaam
Watergraafsmeer B 4008
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
WTG02-B-4008

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken