Middenweg 171 A+B Amsterdam

Verkocht

Middenweg 171 A+B Amsterdam

Omschrijving

GEHEEL PAND (thans ongesplitst) bestaande uit 5 woonlagen, in totaal circa 277m2 gelegen op EIGEN GROND!
Het souterrain, begane grond en eerste verdieping worden LEEG OPGELEVERD.
Tweede verdieping en derde verdieping VERHUURD.

Middenweg 171-A (energielabel B)

Wat een royaal en luxe verbouwd drie-laags benedenhuis met tuin en twee balkons! Het betreft het toekomstig appartementsrecht rechtgevende op het souterrain, begane grond en de eerste verdieping. Het geheel staat op EIGEN GROND en de woning telt ruim 186 m2.

In 2020 is deze grootschalige renovatie afgerond. Door de gehele woning nieuwe houten deuren, nieuwe elektra, GEEN gas aanwezig, 8 zonnepanelen op het dak, overal vloerverwarming, op de begane grond luxe eiken houten (visgraat gelegde) vloer met vloerverwarming, op de eerste verdieping eiken houten lamelparket, 3 badkamers (1 voorzien van vloerverwarming), nagenoeg alle houten kozijnen/ramen/deuren vervangen voor hardhout voorzien van HR isolatieglas, inbouwspots door de gehele woning, wanden en plafonds (deels voorzien van Amsterdamse plint) allen gestuukt en strak geschilderd.

De woning ligt centraal in de Watergraafsmeer en natuurlijk nabij alle denkbare voorzieningen. Voor de deur diverse OV verbindingen en in een oogwenk op de Ring A-10.

Indeling:
Begane grond;
gezamenlijke entree, eigen entree, meterkast (22 groepen met krachtstroom), zwevend toilet met fonteintje, prachtige woonkamer en suite met aan de voorzijde het zitgedeelte met een sfeervolle open haard (met deur), aan de voorzijde ligt een fraaie gepantserde glazen ruit waardoor daglicht in de voorkamer in het souterrain is, in het midden is de semi open keuken geplaatst welke is voorzien van luxe (Miele/AEG) apparatuur (grote koelkast, grote vriezer, inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, combi stoomoven) met als luxe extra een hoge druk stoomoven, aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar de heerlijke tuin, in de woonkamer een trap naar het;

Souterrain;
gang, grote slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkasten, bijkeuken waar de elektrische boiler en elektrische cv-ketel zijn geplaatst tbv de vloerverwarming, royale badkamer met inloopdouche en 4 persoons infrarood sauna, toilet, royale inloopkast(kamer), grote slaapkamer aan de achterzijde met aansluitend een extra badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en toilet, kleine patio aan de achterzijde tbv ventilatie,

Eerste verdieping:
overloop, een grote en een kleine slaapkamer aan de voorzijde met beiden toegang tot het balkon, separaat toilet, badkamer met royaal ligbad (whirlpool van Cleopatra), inloopdouche en wastafelmeubel, kleine slaapkamer en grote slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon.

Middenweg 171-B (energielabel C)

Bovenhuis (circa 91 m2) bestaande uit tweede en derde verdieping. Geheel verhuurd middels kamerverhuurvergunning huuropbrengst is € 31.200,= per jaar.
Tweede verdieping: 2 slaapkamers, open keuken met inbouwapparatuur, badkamer,
Derde verdieping: overloop, 2 slaapkamers

Deze informatie, welke met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als aanbod. Verkopend makelaarskantoor en/of opdrachtgever(s) aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Genoemde maten/oppervlakten zijn volgens een onafhankelijke partij in een meetrapport vastgelegd volgens de NEN 2580, doch worden verschillen niet volledig uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, beneden plus bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan drukke weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
277 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
14 m²
Inhoud
875 m³

Indeling

Aantal kamers
13 kamers (10 slaapkamers)
Aantal badkamers
4 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, inloopdouche, ligbad, sauna, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
5
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, sauna, zonnepanelen

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Elektrische verwarming, houtkachel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Watergraafsmeer B 3106
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
WTG02-B-3106

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
57 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken