Sikkes Makelaardij o.g.
Vorige | Volgende
Verkocht

Zanddwarsstraat 1 boven Amsterdam, Centrum

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

020-6932847

info@sikkes-makelaardij.nl

Omschrijving

In het hart van het bruisende centrum van Amsterdam mogen wij dit appartementsrecht aanbieden bestaande uit 4 verdiepingen (totaal circa 200 m2), DEELS TIJDELIJK VERHUURD, gelegen op de hoek met de Nieuwe Hoogstraat in een prachtig Rijksmonument gebouwd in 1734. De woningen gelegen EERSTE en de DERDE en VIERDE etage kunnen LEEG WORDEN OPGELEVERD !! Aan de achterzijde is er uitzicht op de klok van...

Kenmerken

Soort object
Belegging
Type
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht

Omschrijving

In het hart van het bruisende centrum van Amsterdam mogen wij dit appartementsrecht aanbieden bestaande uit 4 verdiepingen (totaal circa 200 m2), DEELS TIJDELIJK VERHUURD, gelegen op de hoek met de Nieuwe Hoogstraat in een prachtig Rijksmonument gebouwd in 1734.
De woningen gelegen EERSTE en de DERDE en VIERDE etage kunnen LEEG WORDEN OPGELEVERD !!
Aan de achterzijde is er uitzicht op de klok van de Zuiderkerk aan de voorzijde uitzicht naar twee richtingen van de Nieuwe Hoogstraat.

De appartementen liggen in een autovrije straat met een zeer gevarieerde middenstand. Centraal en midden in het centrum. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij supermarkten op de Nieuwmarkt en op de Jodenbreestraat en de gezellige Utrechtsestraat is op loopafstand.
Nabijgelegen het Koninklijk theater Carré, de Hermitage, Artis, Hortus Botanicus, het Rembrandthuis, het Muziektheater, de Kleine Komedie, Pathe bioscopen en een enorme diversiteit aan restaurantjes.

Metrostation Nieuwmarkt ligt op enkele passen en Centraal Station Amsterdam ligt op ca. 10 minuten lopen. Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S100). Ook per tram en bus zijn er goede verbindingen; tramlijn 4, 9, 14 en 16 en buslijnen 755, 757, 759, 761 en 763 stoppen vlakbij (ca. 5 minuten lopen).

Het betreft één (ongesplitst) appartementsrecht rechtgevende op 3 woningen (1e etage, 2e etage en 3e + 4e etage tezamen). De woningen worden allen verwarmd door gaskachels en warm water middels badgeisers (lease).

Huidige huuropbrengsten;
1e etage: € 1.500,= per maand (GO = circa 54 m2) (LEEG op te leveren per 31-07-2020)
2e etage: € 1.450,= per maand (GO = circa 54 m2)
3e en 4e etage: € 2.100,= per maand incl. stoffering/meubilering/internet(GO = circa 91 m2) (LEEG op te leveren per 31-03-2020)

Huurstroom op jaarbasis ca € 60.000,= exclusief gas & elektra. Meetrapport conform de NEN 2580 aanwezig.

Indeling;
entree, trappenhuis,

eerste verdieping;
entree, hal, woonkamer (hoekligging), twee slaapkamers, keuken aan de achterzijde, eenvoudige badkamer met douche en toilet,

tweede verdieping;
entree, hal, woonkamer (hoekligging), twee slaapkamers, keuken aan de achterzijde, eenvoudige badkamer met douche en toilet,

derde verdieping;
entree (op de tweede verdieping) met eigen trap naar de derde etage, woonkamer (hoekligging), 1 slaapkamer, keuken met inbouwapparatuur aan de achterzijde, separaat toilet,
inpandige trap naar;

4e verdieping;
gang met wasdroger in kast, slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkasten, badkamer met ligbad en wastafelmeubel (hier bevindt zich wasmachine-aansluiting) en toilet, slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkasten.
Direct onder het dak bevindt zich nog een bergruimte.

Prachtig Rijksmonument met mogelijkheden op EIGEN GROND !

Deze informatie, welke met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als aanbod. Verkopend makelaarskantoor en/of opdrachtgever(s) aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Genoemde maten/oppervlakten zijn volgens een onafhankelijke partij in een meetrapport vastgelegd volgens de NEN 2580, doch worden verschillen niet volledig uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
G
Indexnummer
2
Perceel
8855A
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's