Sikkes Makelaardij o.g.
Vorige | Volgende
Verkocht

Middenweg 161 AMSTERDAM, Oost (Watergraafsmeer)

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

020-6932847

info@sikkes-makelaardij.nl

Omschrijving

Geheel authentiek HOEKpand (niet gesplitst) op EIGEN GROND bestaande uit een verhuurde winkel op de begane grond (circa 60 m2) en een leeg op te leveren dubbel bovenhuis van circa 105 m2 verdeeld over een eigen opgang een eerste en een tweede verdieping met een terras aan de zijkant (ofwel achterzijde) van het pand op de 1e verdieping. De woning dient inwendig gerenoveerd te worden. In het verleden...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp winkelruimte
165 m²

Omschrijving

Geheel authentiek HOEKpand (niet gesplitst) op EIGEN GROND bestaande uit een verhuurde winkel op de begane grond (circa 60 m2) en een leeg op te leveren dubbel bovenhuis van circa 105 m2 verdeeld over een eigen opgang een eerste en een tweede verdieping met een terras aan de zijkant (ofwel achterzijde) van het pand op de 1e verdieping.

De woning dient inwendig gerenoveerd te worden. In het verleden zijn kunststof kozijnen geplaatst voorzien van isolatieglas. Verwarming middels gaskachels en warm water middels geiser. In de woonkamer een open haard. De woning kent nog vele authentieke details zoals paneeldeuren, glas-in-lood en een stijlvolle hoofdtrappaal/baluster van de trap op de begane grond naar de 1e verdieping.

Het pand heeft de gemengde bestemming toegekend gekregen. Deze bestemming wordt afgegeven voor bestaande panden waar niet-woonfuncties aanwezig zijn op de begane grond en waarboven wordt gewoond. Er wordt een ruime flexibiliteit geboden door de gemeente voor wat betreft het gebruik van de winkelruimte. Thans verhuurd tot eind 2019 voor circa € 20.000,= per jaar niet BTW belast ( van toepassing is de huurovereenkomst winkelruimte in de zin van 7:290 BW en de bijbehorende algemene bepalingen van de ROZ)

De bereikbaarheid van de Middenweg is goed. Het is dé weg om in of uit Amsterdam te komen: de uitvalswegen zijn via de Ringweg A-10 binnen luttele minuten te bereiken en ook het openbaar vervoer stopt praktisch voor de deur en het Amstel Station is op 5 à 10 fietsminuten afstand. Op loopafstand bevindt zich een grote diversiteit aan winkels, recreatievoorzieningen en park Frankendael voor de deur.

Indeling winkelruimte:
begane grond entree op de Wethouder Frankeweg:
bestaat thans uit een winkelruimte (ca 60 m2) welke verhuurd is aan een ondernemer welke er schaatsen/skeelers etc. verkoopt. Aan de achterzijde een plaats en onder de keuken een kleine opslag in de kelder. Huurovereenkomst loopt tot 30 november 2019.

entree bovenhuis op de begane grond aan de Middenweg:
hal, trap naar de;

1e verdieping:
overloop, toilet, zijkamer, grote ruime woonkamer met open haard, open keuken aan de achterzijde, dubbele openslaande deuren naar een dakterras aan de zijkant/achterzijde van het pand gelegen op het noordoosten,

2e verdieping:
overloop, 3 slaapkamers, kleine kast alwaar een douche is geplaatst.

Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet zelf bewoningsclausule van toepassing.

Additionele reclame-inkomsten van de zijgevel: € 1.921,= per jaar, opzegbaar volgens kontrakt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte,Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
165 m²
In units vanaf
60 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Watergraafsmeer
Sectie
B
Perceel
3612
Oppervlakte
88 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's